Dakota Johnson lijmde het gebroken hart van Chris Martin na zijn breuk met Gwyneth Paltrow

Dakota Johnson lijmde het gebroken hart van Chris Martin na zijn breuk met Gwyneth Paltrow

Dakota Johnson's privéleven met Chris Martin van Coldplay brengt beiden rust, te midden van zijn echtscheiding van Gwyneth Paltrow.

Dakota Johnson mag dan extreme rollen pakken zoals in Fifty Shades of Grey en Suspiria, maar de actrice is eigenlijk best introvert. Dus hield ze haar relaties altijd privé ... tot 2017, want met een bekende muzikant als Chris Martin van de band Coldplay ging die privacy niet op.

Zes jaar geleden stonden Dakota, Chris en Gwyneth enorm in de spotlights. Chris Martin was net officieel gescheiden van Gwyneth Paltrow met twee jonge kinderen. Drie erg bekende mensen, dus zei Dakota desgevraagd: "Ik ga daar niets over zeggen, maar ik ben erg gelukkig."

Pijnlijke echtscheiding
Door de pijnlijke echtscheiding gingen Chris en Gwyneth een grote persoonlijke groei door. Ze zijn nu goede vrienden. Laatst zei Gwyneth tegen Harpers Bazaar: "Het klinkt onconventioneel, maar ik vind Dakota een verrijking in mijn leven."

Chris Martin zelf was lange tijd erg gekwetst, maar knapte op met Dakota aan zijn zij. Ze lijmde zijn gebroken hart na zijn relatiebreuk. Bij een concert vertelde hij simpel: "Dit liedje heet 'My Universe'. Dat is zij. Ze staat hier ergens."

Meer rust
Het is duidelijk dat Dakota Johnson rust bracht in de wereld van twee drukbezette mensen. Waarschijnlijk komt dat door haar eigen persoonlijke groei, want ze besteedt noodgedwongen veel aandacht aan haar mentale welzijn. Meer staat hieronder in de YouTube-video van Rumour Juice.



NieuwsFilm

meest populair