Jessica Biel verrast met verveelde reactie tijdens sneeuwstorm: "En nu ben ik boos"

Jessica Biel verrast met verveelde reactie tijdens sneeuwstorm: "En nu ben ik boos"

Jessica Biel vermaakt zich tijdens vertraagde vlucht met snacks en karaoke, maar heeft spijt geen lunch te hebben ingepakt.

Bij Jessica Biel sloeg de verveling toe toen haar vlucht vertraagd was. Toch bleef de actrice uit A Kind of Murder, Total Recall en Blade: Trinity verrassend positief, terwijl ze haar tijd doodde in het vliegtuig.

In de onderstaande YouTube-video van E!News zijn twee filmpjes te zien die zij op haar social media zette. Jessica vertelde: "Ik zou een korte vlucht hebben. Maar het vliegtuig kan niet landen vanwege de sneeuwstorm. De baan is niet te begaan."

Genoeg snacks
Maar Jessica kwam goed voorbereid. Terwijl ze een zakje liet zien, zei ze: "Ik bracht mijn favoriete snacks mee. En ik heb zelfs extra bij me. Ik pakte geen lunch in, maar bedacht dat ik van alles meer kon meenemen."

Jessica nam zelfs een spelletje mee voor haar medepassagiers: karaoke. Ze zei: "Maar ik denk dat ik het hele vliegtuig tegen me zal hebben. Ik zou wel kunnen proberen of iemand naar de microfoon toe wil komen. Zal ik het proberen?"

Geen lunch
In het tweede filmpje gaf ze een update. Ze vertelde: "We zitten nu in een uithoek van het vliegveld. We mogen er niet uit, want we moeten wachten tot het vliegtuig bijgetankt is. Dus nu ben ik boos dat ik toch geen lunch ingepakt heb. Moraal van het verhaal: Pak altijd die lunch in."



NieuwsFilm

meest populair