Deze R-rated komedie scoort dit weekend flink op Netflix

Deze R-rated komedie scoort dit weekend flink op Netflix

'No Hard Feelings' met Jennifer Lawrence is dit weekend een dikke hit op de streamingdienst.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

No Hard Feelings (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gene Stupnitsky | Cast: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, e.a. | Kijk direct
Maddie heeft flinke schulden. Ze werkt als Überchauffeur maar verliest haar auto. In alle wanhoop besluit ze te reageren op een bijzondere vacature van rijke ouders die een vrouw zoeken om te daten met hun sociaal ongemakkelijke zoon voordat hij naar de universiteit gaat. Maddie begint vol overgave aan deze opdracht, maar ondervindt al snel de nodige hindernissen.



Lift (2024)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Úrsula Corberó, e.a. | Kijk direct
Cyrus is een professionele dief die wordt gerekruteerd door Interpol voor een krankzinnige missie. Een crimineel meesterbrein is van plan 500 miljoen aan goud te overhandigen aan een hacker ter betaling van een terroristische aanslag. Aan Cyrus en zijn team om dit te stoppen. Daarvoor moeten ze een kluis leeg zien te roven op tien kilometer hoogte: het goud wordt namelijk vervoerd met een passagiersvliegtuig.



Stillwater (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas McCarthy | Cast: Matt Damon, Camille Cottin, Abigail Breslin, e.a. | Kijk direct
De barse olieboorder Bill Baker reist uit Oklahoma naar Marseille om zijn dochter in de gevangenis te bezoeken voor een moord die ze beweert niet te hebben gepleegd. In zijn missie om zijn dochter vrij te krijgen wordt hij geconfronteerd met de taalbarrières en de cultuurverschillen en wordt hij tegengewerkt door de Franse autoriteiten.



NieuwsFilm

meest populair