Hugh Jackmans fitness-video zorgt voor gemengde reacties: "gaan we dat oplossen met CGI?"

Hugh Jackmans fitness-video zorgt voor gemengde reacties: "gaan we dat oplossen met CGI?"

De 'Wolverine'-acteur heeft weer enorm gespierde armen, maar zijn benen zijn toch tamelijk dun.

Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op Deadpool 3, waarin niet alleen Ryan Reynolds wederom te zien zal zijn als 'The Merc with a Mouth', ook keert Hugh Jackman terug als de geliefde Wolverine. Hij brengt dan ook de nodige uurtjes door in het krachthonk om zich hier op voor te bereiden.

Jackman heeft al in de nodige topfilms gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan The Prestige en Prisoners. Zijn bekendste rol is echter zeker die van Wolverine, een personage dat hij speelde in diverse blockbusters.

Terugkeer
Het leek erop dat Jackman een laatste keer te zien was als Wolverine in Logan in 2017, maar hij zal dus wel opnieuw te zien zijn naast zijn 'frenemy' Reynolds. Hoewel Jackman vandaag de dag ook alweer 55 jaar oud is, moet hij weer behoorlijk wat spieren kweken.

Hiervan deelt de acteur wel vaker filmpjes op sociale media, maar zijn laatste videootje zorgt echter wel een beetje voor gefronste wenkbrauwen. De reden hiervoor? Jackman heeft weer behoorlijk gespierde armen, maar lijkt maar dunne beentjes te hebben.

Reacties
Ondanks het feit dat Jackman behoorlijk wat complimentjes kreeg, zijn er ook reacties te vinden als: "Vergeet 'leg day' niet" en "Morgen dan weer op de benen focussen?" of nog "Wordt er iets gedaan aan je benen met CGI?". Oordeel zelf met de onderstaande beelden.



NieuwsFilm

meest populair