Is Daniel Radcliffe in het geheim getrouwd? En zijn speciale boodschap aan Madonna

Is Daniel Radcliffe in het geheim getrouwd? En zijn speciale boodschap aan Madonna

Harry Potter-ster Daniel Radcliffe genomineerd voor een Emmy met zijn rol in 'Weird: The Al Yankovic Story', maar geeft meer om de mening van zijn schoonouders.

Daniel Radcliffe was genomineerd voor een Emmy met zijn rol in Weird: The Al Yankovic Story. Hij krijgt er goede reviews voor, maar de mening van twee mensen in zijn leven vindt hij belangrijker.

De ster uit de Harry Potter-films zei in de onderstaande YouTube-video van E!news: "Eerlijk gezegd geef ik het meest om de mening van mijn schoonouders. Ze zijn grote fans van Weird Al. Door hen stemde ik in met dit project. Zij waren tevreden, godzijdank."

Misschien stiekem getrouwd
Daniel is heel ontspannen als hij 'schoonouders' zegt en 'echtgenote' hoort in het interview. Fans vermoeden daardoor dat Daniel Radcliffe stiekem getrouwd is met zijn vriendin Erin Darke. Maar tot nu toe is dat niet bevestigd.

In de satirische film is ook Evan Rachel Wood te zien als Madonna. Hierover zei Daniel: "Ik hoop dat Madonna het leuk vindt. Ik denk dat Evan Rachel Wood het geweldig gedaan heeft als een niet-al-te-echte Madonna."

Boodschap voor Madonna
Daniel vervolgde zijn boodschap met: "We hebben nog niets gehoord van Madonna. Ik ken Madonna niet. Er is een reden dat we niets van haar gehoord hebben. Het zou leuk zijn iets van haar te horen."



NieuwsFilm

meest populair