Taraji P. Henson zou nu al met pensioen willen: "Ik wil genieten van mijn harde werk"

Taraji P. Henson zou nu al met pensioen willen: "Ik wil genieten van mijn harde werk"

Taraji P. Henson is een van de meest invloedrijke vrouwen in Hollywood, met een succesvolle acteercarrière en een focus op mentaal welzijn.

Taraji P. Henson behoort tot de meest bepalende Women in Hollywood in 2023. Ze acteert al meer dan 20 jaar in films met recenter werk als Annie Live!, What Men Want, The Best of Enemies en Proud Mary.

Zelf zegt de 53-jarige ster hier in een interview tegen Elle: "Ik zal altijd werken, maar ik zou met pensioen willen. In de zin van dat ik niet steeds het gevoel heb dat ik elke rol verplicht ben te pakken. Ik wil gaan genieten van al mijn harde werk."

Rijk genoeg
Met pensioen zou al kunnen. Ze heeft een geschat vermogen van 12 miljoen Amerikaanse dollar. De actrice en producer brak door met de filmklassieker Baby Boy uit 2001. Daarna schreef ze geschiedenis met Critics Choice Awards en Golden Globes Awards. Ze ging viraal bij het in ontvangst nemen van die filmprijzen door haar krachtige uitstraling.

Taraji laat zich namelijk niet opzij zetten. Ook niet als de druk erg hoog is. Zo zei ze in 2016 bij de teleprompter die haar aanmaande haar speech af te ronden: "Alsjeblieft afronden? Wacht even. Ik wachtte hier 20 jaar op. Nu wachten jullie maar."

Mentaal welzijn
Het is geen wonder dat zij zich inzet voor het mentale welzijn van anderen in Amerika. Meer is te zien in de onderstaande YouTube-video van Elle. Ze zei ook: "Ik dacht dat Broadway me bij mensen bracht. Maar het is het leven zelf."



NieuwsFilm

meest populair