Emily Ratajkowski op het strand: het model rust uit onder een parasol

Emily Ratajkowski op het strand: het model rust uit onder een parasol

Het Amerikaanse model Emily Ratajkowski stuurt twee selfies Instagram op: 600K likes!

Met dertig miljoen volgers op Instagram heeft het Amerikaanse model Emily Ratajkowski een behoorlijk groot publiek verzameld. Geen wonder dat ze aan de lopende band allerlei merkjes promoot terwijl ze zelf weer een uitdagende pose aanneemt.

Nu zien we de ster uit films als Gone Girl en We Are Your Friends op het strand terwijl ze onder een parasol ligt. Dit keer zijn het gewoon even twee kiekjes van de brunette die vermoedelijk geniet van een vrije dag.

Emily Ratajkowski
Het bekende model, geboren in Londen, staat al jaren aan de top. Als ze niet te zien is in de reclamezuilen in de abri's dan duikt ze wel weer op op de cover van een bekend modeblad.

Toch gaat het niet allemaal voor de wind. De in 1991 geboren Emily trouwde in 2018 met acteur en producent Sebastian Bear-McClard en ze kregen in 2021 hun eerste kind. Ongeveer een jaar later zette het stel een punt achter hun huwelijk.

Parasol
Emily lijkt zich nu volledig te richten op haar modellencarrière. Al weer even geleden gaf ze aan dat ze Hollywood verschrikkelijk vindt. Verwacht dat ook geen nieuwe films of series met de actrice, al wachten we nog altijd op de film Bright Futures.


De 32 jarige Emily op het strand zien? Check de twee foto's dan nu hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair