Sony onthult nieuwe posters 'Madame Web' met een evil Spider-Man

Sony onthult nieuwe posters 'Madame Web' met een evil Spider-Man

Nieuwe Posters tonen de Spider-personages van Dakota Johnson en Sydney Sweeney.

Over een paar weken verschijnt Madame Web in de bioscopen. De film met Dakota Johnson en Sydney Sweeney is het volgende hoofdstuk in de films van Sony gebaseerd op personages uit het Spider-Man universum.

Sony onthult nieuwe posters voor de film waarin we een nieuw beeld krijgen van Cassandra Web, het personage van Johnson kan de toekomst voorspellen. Ook zien we Sydney Sweeney als Spider-Woman en Tahir Rahim speelt een slechte versie van Spider-Man.

Trailer
Sony probeert de afgelopen jaren wanhopig om een superhelden-universum te creëren rond personages die in Spider-Man stripboeken voorkomen. Dat heeft geleid tot hits (Venom) en spot (Morbius).

De trailer die onlangs verscheen voor Madame Web werd online flink belachelijk gemaakt. Critici hadden commentaar op de slechte dialoog en de belabberde special effects. Producent Lorenzo di Bonaventura heeft er in ieder geval alle vertrouwen in dat ze deze keer een film kunnen afleveren die fans wel kunnen waarderen.

Posters
"We vertellen het oorsprongsverhaal van Madame Web, je ontmoet haar voordat ze het personage wordt dat fans kennen uit de stripboeken. De film zal nieuw terrein verkennen en ik denk dat de fans dat wel kunnen waarderen," aldus de producent.

Madame Web is vanaf 15 februari in de Nederlandse bioscopen te zien. Bekijk de posters hieronder.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm