Salma Hayek steekt je ogen uit met haar jongere zelf in "eva-kostuum"

Salma Hayek steekt je ogen uit met haar jongere zelf in "eva-kostuum"

De oudere en jonge Salma Hayek: je kijkt graag naar de mooie Mexicaanse.

Nu is Salma Hayek zo'n actrice die terug kan kijken op een mooie en bijzonder succesvolle carrière. Deze heeft ze niet alleen te danken aan haar acteertalenten. Ze is namelijk ook een prachtige vrouw om te zien. Dat kan niemand ontkennen.

Regelmatig plaatst de in Coatzacoalcos, Mexico geboren brunette foto's op haar Instagram en die krijgen vaak honderdduizenden zo niet miljoenen vind-ik-leuks. Nu heeft ze een throwback gedeeld naar haar jongere zelf. Geen straf.

Eerst haar recente films
Dit jaar zien we Salma waarschijnlijk maar in een film, namelijk Angelina Jolie's drama Without Blood. Salma zien we naar acteurs als Demián Bichir en Juan Minujín. De IMDb meldt nog niets over het plot.

Verleden jaar zagen we haar ook maar in één film. We zagen haar naast Channing Tatum in de laatste Magic Mike-film Magic Mike's Last Dance. En ze had nog een bijzonder vermakelijke rol in Black Mirror als TV Joan. Een must see.

Throwback
"Sommigen zeggen dat je nooit achterom moet kijken, maar soms is dit het beste uitzicht," schrijft Salma bij drie foto's uit de oude doos. We zien de jongere Salma op een bed in "eva-kostuum".


Wil je de foto's van de nu 57-jarige, maar toen veel jongere Salma Hayek zien? Check deze nu hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair