'John Wick'-bedenker Chad Stahelkski is "dolgelukkig" met zijn nieuwe filmreeks: 'Highlander'

'John Wick'-bedenker Chad Stahelkski is "dolgelukkig" met zijn nieuwe filmreeks: 'Highlander'

De voormalige stuntman mag de John Wick- en Highlander-franchises gaan uitbreiden.

Chad Stahelski begon als stuntman en werkte lange tijd mee aan de nodige blockbusters. De laatste jaren is hij echter een grote naam geworden in de filmwereld als regisseur van de geliefde John Wick-reeks. Nu gaat hij nog een stapje verder.

Stahelski heeft een promotie gekregen bij de filmstudio Lionsgate, die Stahelski heeft aangewezen als de grote baas van niet alleen de John Wick-franchise maar ook van Highlander. Heel erg vreemd is dit niet.

Toekomst
Stahelski wist al hoge ogen te gooien met zijn keiharde John Wick-films, maar zal ook de Highlander-reboot voor zijn rekening nemen. Alle toekomstige projecten, of het nu gaat over films of series, prequels of sequels, zullen door hem overzien worden.

Stahelski laat zich er nu zelf over uit: "Ik ben enorm trots op deze nieuwe rol en dat we het John Wick-universum verder gaan uitbreiden. John Wick is mij heel erg dierbaar, dus om meer avonturen te maken die plaats vinden in deze wereld is een genot."

Highlander
Stahelski vervolgt: "Ook is het natuurlijk fantastisch om een Highlander-franchise te beginnen. Dit is zo'n rijke wereld waar we talloze verhalen over kunnen vertellen."


De regisseur heeft de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat deze twee reeksen op zowel de korte als lange termijn verder uitgebreid zullen worden.

NieuwsFilm

meest populair