4 verstopte film-parels op Disney+

4 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The King's Man (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Rhys Ifans, e.a. | Kijk direct
Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. Vastbesloten om deze te stoppen, rekruteert de hertog van Oxford, zij het met tegenzin, zijn protegé Conrad om zich aan te sluiten bij zijn geheime organisatie die het doel heeft om de koers van de geschiedenis een positieve wending te geven.



Black Panther (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Coogler | Cast: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, e.a. | Kijk direct
Na de dood van de koning van Wakanda, moet het voor de buitenwereld afgezonderde Afrikaanse land op zoek naar een troonopvolger. Zijn zoon T'Challa wordt uitgedaagd Erik Killmonger, een oude vijand. De hierop volgende strijd zorgt voor de nodige spanningen op het wereldtoneel. T'Challa bereidt zich samen met zijn slimme zus Shuri voor op deze uitdaging.



Chronicle (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Trank | Cast: Dane DeHaan, Michael B. Jordan, Alex Russell, e.a. | Kijk direct
Andrew, Steve en Matt, drie doodnormale middelbare scholieren, doen na een feestje een bizarre ontdekking waarmee ze telekinetische krachten blijken te ontwikkelen. Al snel hebben ze door hoe ze deze onder controle kunnen houden en kunnen inzetten in hun eigen voordeel. Maar dan beginnen de vrienden hun krachten te misbruiken en loopt het vreselijk uit de hand.



Fire Island (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Ahn | Cast: Joel Kim Booster, Bowen Yang, Conrad Ricamora, e.a. | Kijk direct
Twee beste vrienden trekken voor een week naar Fire Island, een plek voor de kust van Long Island. Deze plek is een toevluchtsoord voor queers. Met behulp van enkele bonte vrienden en goedkope roséwijn belanden ze op hun bestemming. Op het eiland hopen ze een onvergetelijk zomeravontuur te beleven, maar natuurlijk vindt er ook het nodige drama plaats.



NieuwsFilm

meest populair