Adembenemende scifi-film 'The Creator' vanaf vandaag te streamen op Disney+

Adembenemende scifi-film 'The Creator' vanaf vandaag te streamen op Disney+

Deze visueel verbluffende film mogen fans van dit genre absoluut niet missen.

Liefhebbers van scifi-films opgelet: vanaf vandaag is The Creator te zien op Disney+. In deze actiethriller moet een geharde militair de Schepper van losgeslagen kunstmatige intelligentie zien te stoppen voordat deze de mensheid volledig uitroeit.

The Creator is een film van Gareth Edwards. Eerder regisseerde hij onder meer Star Wars: Rogue One. Edwards heeft een achtergrond in visuele effecten en dat is ook in zijn nieuwste film goed te zien.

Het verhaal
In deze scifi-film is er een oorlog gaande tussen de mens en kunstmatige intelligentie. Ex-agent Joshua (John David Washington) wordt gerekruteerd om de Schepper, de ongrijpbare architect van de losgeslagen AI, op te sporen.

De Schepper heeft een levensgevaarlijk wapen ontwikkeld waarmee de oorlog kan worden beëindigd., maar ook de mensheid kan worden vernietigd. Uiteindelijk komt Joshua erachter dat dit wapen een robot blijkt te zijn in de vorm van een kind.

Streaming
The Creator heeft vorig jaar in de bioscopen gedraaid en is vanaf vandaag dus te bewonderen op streamingdienst Disney+. De film wordt omschreven als 'spectaculair' en 'visueel adembenemend'.


Kortom: een titel om niet te missen. Interesse gekregen in The Creator? Je kunt de film hier vinden op Disney+. Veel kijkplezier!

NieuwsFilm

meest populair