3 keiharde misdaadfilms om vanavond te kijken

3 keiharde misdaadfilms om vanavond te kijken

Spannende misdaad: deze drie films mag de liefhebber absoluut niet missen.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films. FilmTotaal heeft vandaag drie films uit het misdaadgenre voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Reservoir Dogs (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Harvey Keitel, Michael Madsen, Tim Roth, e.a. | Te zien op: Prime Video
Joe Cabot is de ongeschreven meester in het organiseren van overvallen op juweliers. Zijn zoon huurt een groep criminelen in voor een overval op een diamantzaak. Alles is perfect voorbereid, maar de roof loopt volledig uit de hand. De groep vermoedt dat er een verrader in hun midden is. Op hun hoofdkwartier proberen ze de dader te vinden.



Goodfellas (1991)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Ray Liotta, Robert De Niro, Joe Pesci, e.a. | Te zien op: HBO Max
Een gangster met een hoog aanzien neemt de jonge Henry Hill onder zijn hoede en leert hem alle fijne kneepjes van het vak. In deze film blikt Hill terug op zijn kleurrijke, gewelddadige opkomst en ondergang binnen een New Yorkse misdaadfamilie, een droom die uiteindelijk ontaardde in een nachtmerrie.



Lucky Logan (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Channing Tatum, Daniel Craig, Adam Driver, e.a. | Te zien op: Videoland
De ontslagen mijnwerker Jimmy Logan en zijn broer Clyde, een oorlogsveteraan, beramen een overal tijdens een Nascar-race. Daarvoor hebben ze de hulp nodig van explosievenspecialist Joe Bang, die in de gevangenis zit. Samen met hun zus en de onnozele broers van Bang bedenken ze een plan om hem vrij te krijgen en hun missie te laten slagen.



NieuwsFilm

meest populair