Kim Feenstra gaat ver voor ondergoedmerk en laat de hele stad meegenieten

Kim Feenstra gaat ver voor ondergoedmerk en laat de hele stad meegenieten

De Nederlandse ster Kim Feenstra is tegenwoordig het gezicht van een bekend Nederlands ondergoedmerk.

Het Nederlandse model Kim Feenstra met flink wat acteerambities is de laatste tijd vaker in het nieuws. En dat komt dan niet alleen door haar bijrol als zeemeermin in een sinterklaasfilm.

Op Instagram deelt ze namelijk regelmatig foto's van haar campagne voor het merk Christine le Duc. Sinds kort is ze namelijk het gezicht van het merk dat onder meer nachtmode aan de man brengt.

Films
Afgelopen jaar zagen we Kim dus in een sinterklaasfilm. In Sint Ahoy! van Rik Sinkeldam en Andy van Veen speelde de in Groningen geboren blondine de zeemeermin Aquaria. Of ze dit jaar terugkeert voor Sint Ahoy! 2 is nog niet bekend.

Als we op de IMDb kijken, zien we nog geen nieuwe projecten. Mogelijk is ze te druk met haar optreden in The Real Housewives of Amsterdam of gaat het gewoon te goed met haar modellenwerk.

Body Party
Op Instagram zien we Kim nu in een hotelkamer met een uitzicht op een stad. Ze geeft aan dat het een "body party" is. Of het echt een ruig feest was, is iets waar we alleen naar kunnen gissen. Duidelijk is wel hoe ze er die avond uitzag.


De foto's van de 38-jarige Kim Feenstra zien? Check deze dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair