Actrice Christina Hendricks barst weer eens bijna uit haar jurk

Actrice Christina Hendricks barst weer eens bijna uit haar jurk

De actrice uit onder andere Mad Men staat bekend om haar volle boezem.

De Amerikaanse actrice Christina Hendricks kennen veel mensen uit de serie Mad Men waarin ze de rol speelde van Joan Holloway. De actrice staat ook bekend om haar boezem. Ze heeft namelijk cupmaat G.

In het verleden liet ze zich wel eens uit over de omvang en zei onder meer dat ze "heel vaak dezelfde vraag krijgt". Op Instagram zien we nu een nieuwe foto van de Knoxville, Tennessee geboren actrice.

Rollen in 2024
Vorig jaar speelde ze in een live action-serie, namelijk de dramaserie The Buccaneers. Christina was te zien in vier afleveringen, als Mrs. St. George. Daarnaast verleende ze haar stem aan drie animatieseries: Agent Elvis, Solar Opposites en Rick and Morty.

In 2024 zien we haar opnieuw in een serie, namelijk Small Town, Big Story van de Britse zender Sky. Ze is in de serie van regisseur Chris O'Dowd te zien naast onder andere Paddy Considine.

Opvallende jurk
"De avond voor het feest van de Emmy's," schrijft Christina op Instagram. "Het is altijd zo leuk om oude vrienden te zien. Ik heb er zoveel mogen knuffelen en kussen." We zien haar op een reeks foto's in een mooie gekleurde jurk die haar goed om het lijf zit. Oordeel zelf via onderstaande link.


Wil je de 48-jarige Christina Hendricks op de foto's zien? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair