4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van doodenge Stephen King-verfilming tot Oscarwaardige performances.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en vier films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a. | Kijk direct
De inmiddels volwassen Dan Torrance wordt nog altijd achtervolgd door nachtmerries aan zijn kindertijd. Om deze te onderdrukken, grijpt hij vaak naar de drank. Wanneer Abra, een meisje met dezelfde paranormale krachten als hij, in een noodsituatie belandt, beluit hij in actie te komen en haar te redden van een bende rondtrekkende stoomslurpers die het op haar hebben gemunt.



King Richard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reinaldo Marcus Green | Cast: Will Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, e.a. | Kijk direct
De achterstandswijk Compton, Los Angeles. Richard Williams is de vader van de tennissende zussen Venus en Serena. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen: hij wil zijn dochters trainen tot het hoogste niveau. Daarvoor zet hij soms onconventionele methodes in. Uiteindelijk groeien Venus en Serena uit tot twee van de beste tennissters ter wereld.



The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, e.a. | Kijk direct
Benjamin Button is anders dan andere mensen. Waar iedereen ouder wordt, mag Button elk jaar een kaarsje van zijn verjaardagstaart halen. Uiteraard heeft dit grote invloed op zijn liefdesleven, want 'samen oud worden' zit er niet in. Wanneer hij op 50-jarige leeftijd verliefd wordt op de 30-jarige Daisy, weet Button dan ook dat ze ooit uit elkaar zullen groeien.



Ocean's 8 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anna Hathaway, e.a. | Kijk direct
Debbie Ocean, de zus van meestercrimineel Danny Ocean, komt vrij uit de gevangenis en wil op het prestigieuze Met-gala een schitterende (en natuurlijk peperdure) ketting stelen. Ze brengt zeven andere vrouwen bijeen om samen deze grote overval te plegen.



NieuwsFilm

meest populair