Beelden van "de bevalling" van actrice Jodie Comer: Kevin Hart kan het niet aanzien

Beelden van "de bevalling" van actrice Jodie Comer: Kevin Hart kan het niet aanzien

De nieuwe film van Jodie Comer bevat beelden die Kevin Hart niet bekijken wil

Jodie Comer maakt de tongen los door haar nieuwe film The End We Start From. In de Britse survival movie zijn ook Benedict Cumberbatch en Mark Strong te zien.

Bij The Graham Norton Show deelde zij recent een foto van een scène waarin zij moest bevallen. De kijker ziet haar, haar zwangere buik, een extra paar benen en een vuilnisbakje dat haar intieme delen moet verbergen.

Hij hapt niet
Dat beeld achter de schermen was echter teveel voor Kevin Hart. Hij zei: "Dit is duidelijk een poging om een zwarte man uit te lokken. Zodra ik kijk, zeggen jullie 'Wat doe jij nou?'. Daar trap ik dus niet in. Ik drink gewoon lekker mijn wijntje."

Kevin Hart zat in de show om zijn nieuwste werk Lift te promoten, zoals hieronder in de YouTube-video te zien is. Hij liet de grapjes over aan Sofia Vergara en Alan Cumming. Zij vroegen of die vuilnisbak diende om de nepvagina uit zicht te houden.

Het verhaaltje kwam uit
Dapper antwoordde Jodie: "Ja, maar toch kwam dat verhaaltje uit. Ik voelde me wel beter daarna." De betreffende uitzending staat hier bij Daily Motion.



NieuwsFilm

meest populair