Ken je deze nog: Shakira en Rihanna lagen met elkaar in bed

Ken je deze nog: Shakira en Rihanna lagen met elkaar in bed

De twee beeldschone zangeressen in een videoclip is nog steeds de moeite waard.

Shakira en Rihanna horen al een lange tijd tot de beroemdste zangeressen ter wereld. 10 jaar geleden besloten ze samen te werken aan het muzieknummer 'Can't Remember to Forget You', dus het is een mooie gelegenheid om daar nu op terug te blikken.

Shakira werd in 2006 wereldberoemd met 'Hips Don't Lie'. In de muziekclip trakteert de zangeres iedereen op haar kenmerken: haar opvallende zangtalent, de unieke mix van Latijns-Amerikaanse popmuziek en haar inmiddels iconische heupbewegingen.

Samenwerking
Een jaar later brak ook Rihanna door. Haar derde muziekalbum, 'Good Girl Gone Bad', werd in 2007 sterk onthaald. Vooral nummers als 'Umbrella' en 'Don't Stop the Music' waren destijds grote hits. Rihanna is sindsdien ook te zien geweest in de nodige films en series.

In 2014 besloten de twee beeldschone zangeressen samen te werken voor 'Can't Remember to Forget You'. Toch was de ontvangst matig. Hoewel sommige mensen de samenwerking tussen de twee wel zagen zitten en ook van het nummer konden genieten, waren er anderen die kritiek hadden op de productie en de algehele impact.

Videoclip
Er ging vooral aandacht uit naar de bijbehorende videoclip, waarin de nodige sensuele scènes van Shakira en Rihanna zitten. Op een gegeven moment liggen de twee schaarsgeklede dames samen zelfs in bed. Bekijk enkele kiekjes hieronder zelf.



NieuwsFilm

meest populair