3 wel hele bizarre films om vanavond te kijken

3 wel hele bizarre films om vanavond te kijken

Deze bijzondere, gekke films kijk je op streaming of vod.

Er zijn heel wat vreemde films verschenen. FilmTotaal heeft vandaag drie 'bizarre' films op een rijtje gezet die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Lighthouse (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Robert Pattinson, Willem Dafoe, Valeriia Karaman, e.a. | Te zien op: Netflix
1890. De gesloten Ephraim Winslow werkt voor een maand als hulpje van de stoere vuurtorenwachter Thomas Wake op een afgelegen eiland. De omstandigheden op het eiland zijn allesbehalve gemakkelijk en een duister mysterie zorgt ervoor dat de mannen elkaar telkens meer beginnen te verafschuwen en beginnen te vrezen voor hun levens.



Smile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Parker Finn | Cast: Sosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Rose is succesvol als psychotherapeut in een psychiatrische instelling, maar worstelt ook met haar eigen trauma's. Na een bizar incident met een patiënt, krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Al snel heeft ze door dat haar leven in gevaar is en dat de tijd begint te dringen om zichzelf te redden. Niemand in haar omgeving neemt haar echter serieus.



Infinity Pool (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brandon Cronenberg | Cast: Alexander Skarsgård, Mia Goth, Cleopatra Coleman, e.a. | Te zien op: o.a. iTunes en Pathé Thuis
Schrijver James vertrekt samen met zijn steenrijke vrouw Em naar een luxueus vakantieoord in de hoop daar inspiratie op te doen voor zijn nieuwe boek. Tijdens hun verblijf ontmoeten ze een fan genaamd Gabi. Zij is samen met haar man. Al snel beginnen de twee stellen samen op te trekken. Dit is het startschot van een hoop vreemde gebeurtenissen.



NieuwsFilm

meest populair