4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Saw (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Cary Elwes, Leigh Whannell, Danny Glover, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
Twee mannen ontwaken vastgebonden in een ranzige oude badkamer. Tussen hen in ligt het levenloze lichaam van een man, een taperecorder en een geweer. Al snel ontdekken de mannen dat ze de nieuwste slachtoffers zijn van de sadistische seriemoordenaar Jigsaw. In zijn martelkamers dwingt hij hen ziekelijke keuzes te maken.



The Killer (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell, e.a. | Te zien op: Netflix
Een doodnormaal ogende man verbergt een duister geheim: hij werkt als huurmoordenaar. Naast het uitvoeren van zijn opdrachten, heeft deze anonieme man ook een helder persoonlijk doel: na een noodlottig bijna-ongeluk gaat hij namelijk de strijd aan met zijn werkgevers en zichzelf in een internationale klopjacht.



Shutter Island (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a. | Te zien op: Google Play / Pathé Thuis
Massachusetts, 1954. Politieagent Teddy Daniels, die wordt geplaagd met verontrustende visioenen, en zijn nieuwe partner Chuck Aule vertrekken samen naar een afgelegen eiland waar een psychiatrisch ziekenhuis voor criminelen op is gevestigd. Daar onderzoeken de twee de zaak van een verdwenen patiënte. Aangenomen wordt dat zij zich heeft verstopt op het eiland. Een web van intriges en misleiding bemoeilijkt het onderzoek echter al snel.



A Cure for Wellness (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gore Verbinski | Cast: Dane DeHaan, Mia Goth, Jason Isaacs, e.a. | Te zien op: Disney+
Lockhart, een ambitieuze, maar naïeve administrateur, wordt naar een afgelegen wellnesscentrum in de Zwitserse Alpen gestuurd om daar zijn baas op te halen. Al snel ontdekt hij dat het desbetreffende kuuroord nogal vreemde behandelingen aanbiedt. Uiteindelijk stuit hij op een aantal angstaanjagende geheimen, maar ontsnappen blijkt onmogelijk.



NieuwsFilm

meest populair