Natalie Portman laat echtgenoot voorgoed achter zich: De 'revenge dress'

Natalie Portman laat echtgenoot voorgoed achter zich: De 'revenge dress'

Natalie Portman draagt opvallend veel 'revenge dresses' en geen trouwring

Natalie Portman toont veerkracht. Vorig jaar kwam naar voren dat haar man overspel pleegde met een veel jonger iemand. Dat was een verdrietige periode voor haar. Maar het ziet ernaar uit dat zij zich volledig herpakt heeft: Ze ziet er sexier uit dan ooit.

Toen de ontrouw van haar echtgenoot uitkwam, was de actrice uit Black Swan en Star Wars diep gekwetst. Natalie probeerde toch nog haar huwelijk te lijmen, want ze hebben een jong gezin. Maar het ziet ernaar uit dat zij er definitief een punt achter heeft gezet.

Revenge dress
De 42-jarige ster herpakt zich namelijk goed - erg goed. Bij de Golden Globes droeg ze een prachtige, sensuele jurk. Ook was duidelijk te zien dat ze haar trouwring niet meer droeg. Nou draagt Natalie vaker sensationele kleding, maar het is opvallend vaak zwart nu - een kleur die refereert naar rouw.

In de onderstaande YouTube-video van Jimmy Kimmel Live verscheen zij bovendien in een sensationeel korte, zwarte mini-jurk. Het lijkt een zogeheten 'revenge dress'. In gesprekken vermijdt ze daarnaast te praten over haar Franse choreograaf, terwijl ze wel vertelt over haar twee kinderen.

Star Wars-reünie
Ook vertelde ze aan Jimmy, dat ze nu pas bij de afgelopen Golden Globes de befaamde Mark Hamill ontmoette. Ze had hem nog niet eerder gezien, ondanks alle Star Wars-reünies. De nieuwe film May December van Natalie Portman is nu te zien.



NieuwsFilm

meest populair