Julia Roberts vertelt waarom haar films anders zijn "zonder iemand te bekritiseren"

Julia Roberts vertelt waarom haar films anders zijn "zonder iemand te bekritiseren"

Julia Roberts is de romcom-koningin zonder dat ze ooit een naaktscène heeft hoeven doen.

Julia Roberts is een wereldberoemde ster zonder dat zij ooit stripte voor de camera's. Zelfs in de iconische Pretty Woman, waarin ze een prostituee speelde, vermeed ze een naaktscène. Dat is best uniek, zeker voor een romcom-koningin.

De 56-jarige ster uit Leave the World Behind zei hier in een interview met British Vogue: "Ik wil de keuze van een ander niet bekritiseren. Maar ik maak zelf de keuze om niet uit de kleren te gaan of fysiek kwetsbaar te zijn in een film."

Eigen ervaringen
Julia vertelde dit naar aanleiding van haar eigen ervaringen in de filmindustrie, want ze voelt zich in bepaalde mate verantwoordelijk voor beslissingen van andere actrices. Haar carrière is ongelooflijk goed verlopen tot nu.

Hiermee wil zij andere vrouwen aanmoedigen dezelfde beslissing te nemen, als ze zich onder druk voelen te worden gezet. Ze zei: "Het is niet iets wat ik normaal zou doen, maar als je me een naaktscène vraagt te doen, zou ik vragen dat te minimaliseren. Ik ben immers moeder van drie kinderen."

Voldoening hebben
Ze zei ook dat ze gelooft in goede genen, een lieve man en die voldoening hebben in het leven. Hieronder in de YouTube-video van British Vogue vertelt zij meer.



NieuwsFilm

meest populair