4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Smile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Parker Finn | Cast: Sosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Rose is succesvol als psychotherapeut in een psychiatrische instelling, maar worstelt ook met haar eigen trauma's. Na een bizar incident met een patiënt, krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Al snel heeft ze door dat haar leven in gevaar is en dat de tijd begint te dringen om zichzelf te redden. Niemand in haar omgeving neemt haar echter serieus.



Black Swan (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Aronofsky | Cast: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, e.a. | Te zien op: Disney+
De toegewijde balletdanseres Nina wil dolgraag de hoofdrol in het Zwanenmeer binnenslepen. Volgens haar artistiek leider heeft ze zeker talent, maar mist ze het een en ander op mentaal vlak. Haar grote rivale Lily wil de hoofdrol ook bemachtigen. Nina wordt door beiden op een breekpunt geduwd en verliest zo haar grip op de realiteit.



The Menu (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Mylod | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, e.a. | Te zien op: Disney+
Tyler, een echte foodie, en zijn partner Margot reizen af naar een exclusief restaurant op een afgelegen eiland. Daar worden zij en de andere gasten getrakteerd op een bijzonder menu van de beroemde chef Slowik. Al snel neemt de avond een krankzinnige wending, waarbij iedereen in gevaar blijkt.



Donnie Darko (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Kelly | Cast: Jake Gyllenhaal, Drew Barrymore, Patrick Swayze, e.a. | Te zien op: Prime Video / Videoland
Donnie, een slimme en charmante tiener, krijgt regelmatig bezoek van Frank, een monsterlijk reuzenkonijn dat alleen hij kan zien. Op een avond fluistert Frank hem toe dat het einde van de wereld nabij is. Hij krijgt ook instructies. Zo moet Donnie van hem de school onder water zetten. Zijn familie en naaste omgeving proberen tegengas te bieden, maar die ziet hij als zijn minste problemen.



NieuwsFilm

meest populair