Guy Ritchie maakt grote nieuwe avonturenfilm met Natalie Portman

Guy Ritchie maakt grote nieuwe avonturenfilm met Natalie Portman

Ook John Krasinski is van de partij om te zoeken naar de fontein van de jeugd.

John Krasinski (A Quiet Place) en Natalie Portman (Black Swan) zullen de hoofdrollen spelen in de nieuwe film van Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Snatch).

Het betreft de nieuwe avonturenfilm Fountain of Youth, die Ritchie zal maken voor Apple Original Films, Skydance Media, Vinson Films en Project X Entertainment.

Broer en zus
James Vanderbilt schreef het script van de film, die gaat over een broer en zus (Krasinski en Portman) die elkaar al lang niet hebben gezien en samen een rooftocht leiden om de mythologische fontein van de eeuwige jeugd te vinden.

De twee moeten hun kennis over geschiedenis inzetten om raadsels op te lossen tijdens een avontuur dat hun levens zal veranderen.

Buitenkansje
Door de vertragingen die in Hollywood zijn ontstaan door de stakingen had Portman de mogelijkheid om de hoofdrol op zich te nemen.



De opnames van Fountain of Youth moeten in het eerste kwartaal van 2024 nog van start gaan.

Meer familiefilms op Apple?
Ritchie, Vanderbilt, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Tripp Vinson, William Sherak, Paul Neinstein, Jake Myers en Ivan Atkinson produceren de film.



Deze aankondiging komt in navolging op het nieuws dat The Family Plan nu de best bekeken film op Apple TV+ tot op heden is.

NieuwsFilm

meest populair