Kristen Stewart woedend als er naar haar seksualiteit wordt gevraagd

Kristen Stewart woedend als er naar haar seksualiteit wordt gevraagd

De actrice werd vanaf een jonge leeftijd al behoorlijk veel lastig gevallen en heeft er genoeg van.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs over Kristen Stewart, die zich uitliet over een van haar eigen blockbusters die zij echt haat (als je wil weten om welke film het gaat, klik dan hier). Nu laat ze zich over iets anders uit waar ze ook een hekel aan heeft.

Stewart, die al op jonge leeftijd wereldberoemd werd door de Twilight-franchise, zegt dat het behoorlijk lastig was in het begin van haar carrière. Net zoals de nodige andere grote sterren wordt haar hele leven onder een vergrootglas gelegd, iets waar de actrice moeite mee had.

Reactie
Tijdens een recent interview met Variety laat Stewart zich erover uit. Hoewel de actrice bekende vriendjes heeft gehad, zoals haar Twilight-collega Robert Pattinson maar ook regisseur Rupert Sanders, heeft ze eveneens relaties gehad met vrouwen.

Toen zij voor het eerst gespot werd met vrouwen, werd door de media echter gemeld dat het hier enkel en alleen om een goede vriendin ging. Stewart zegt hier het volgende over: "Ik hield het niet geheim of probeerde het niet te verbergen. Het was jarenlang duidelijk dat ik een relatie had met een vrouw, maar de media maakten er wat anders van".

Uit de kast
Stewart kwam uiteindelijk uit de kast als queer (iemand die zich niet identificeert met traditionele seksuele oriëntaties of genderidentiteiten). Toen zij dit deelde met de wereld kwamen er ook allerlei artikelen over haar uit, iets waar de actrice nog pijnlijke herinneringen aan heeft.


Zo vervolgt ze: "Ik vroeg mezelf een lange tijd af: 'Waarom moeten jullie mij met de grond gelijk maken en mijn leven ruineren?' Ik was nog maar een kind en kende mezelf nog niet eens, maar mensen doen alsof ze alles al van je weten en schrijven daar ook zo over."

Woedend
De actrice raakt er duidelijk nog geïrriteerd over en eindigt door te zeggen: "Er waren mensen die zeiden: 'Ik wist altijd al dat je een klein queer kindje was'. Ik zeg dan: 'Oh ja? Je had me dan mijn eerste vriendje moeten zien n**ken!'"



NieuwsFilm

meest populair