Man van Emily Blunt zei op de Golden Globes: "Ik kan niet wachten op die echtscheiding"

Man van Emily Blunt zei op de Golden Globes: "Ik kan niet wachten op die echtscheiding"

Emily Blunt en John Krasinksi zouden in een echtscheiding liggen, maar een liplezer zegt anders

Een video van de Golden Globes waarin een momentje tussen Emily Blunt en haar echtgenoot John Krasinksi is gevangen, gaat viraal op social media. Verschillende kijkers vermoeden dat het beroemde koppel hun langste tijd heeft gehad.

Het kan natuurlijk zijn dat 'fans' aan het stoken zijn in een goed huwelijk. Het echtpaar poseert voor de camera's en volgens sommigen zegt de acteur en regisseur van A Quiet Place tegen zijn vrouw: "Ik kan niet wachten op die echtscheiding."

Koude fotosessie
Een liplezer van Daily Mail vertelde echter hier in dit artikel dat het stel een heel ander gesprek had. Ze hadden namelijk een fotosessie buiten, maar het was best koud in de dunne galajurken die sommigen aan hadden.

Zo zei de actrice uit Oppenheimer tegen John: "Het is een beetje fris, niet?" Waarop John lachte en zei: "Kom, ze wachten op ons." Daarop lieten ze zich fotograferen en liepen vervolgens weg. Een begrijpelijk misverstand, want in het Engels lijken de mondbewegingen van "Can't wait for a divorce" en "They are waiting for us" best op elkaar.

Vraagtekens rond huwelijk
Het koppel vindt de vraagtekens rond hun huwelijk gelukkig grappig en zegt dat alles prima is tussen hen. In de onderstaande YouTube-video van Page Six is hun virale moment te zien.



NieuwsFilm

meest populair