3 goede films op HBO Max om vanavond lekker te kijken

3 goede films op HBO Max om vanavond lekker te kijken

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van superheldenactie tot drama.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams, e.a. | Kijk direct
De rondzwervende alienheld Kal-El, die als baby richting aarde werd gestuurd, moet zijn krachten verborgen houden voor de mensenwereld. Maar als Zod, een slechte generaal van zijn thuisplaneet Krypton, de aarde wil vernietigen, kan de man van staal niets anders dan in actie komen. Zo maakt de wereld kennis met Superman.



Ready Player One (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, e.a. | Kijk direct
De overleden oprichter van de populaire virtuele wereld OASIS heeft precies achtergelaten hoe zijn opvolger gevonden moet worden. Er wordt een competitie uitgeschreven waarbij geïnteresseerden meerdere wedstrijden moeten spelen. Wade Watts, in het dagelijks leven woonachtig in een sloppenwijk is, besluit ook een poging te wagen.



A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a. | Kijk direct
Countryzanger Jackson Maine belandt na een optreden in een bar waar hij betoverd raakt door het gezang van serveerster Ally Campano. Hij is zo onder de indruk van haar talent dat hij haar meevraagt op tour. Campano groeit al snel uit tot een sensatie. Ondertussen raakt Maine zelf steeds verder aan de grond door zijn drankverslaving.



NieuwsFilm

meest populair