Selena Gomez zet opnieuw social media uit na foutje Golden Globes: Groot roddelschandaal

Selena Gomez zet opnieuw social media uit na foutje Golden Globes: Groot roddelschandaal

De roddels over het vermeende incident bij de Golden Globes tussen Timothée Chalamet, Kylie Jenner en Selena Gomez houden aan.

Had ze maar ... Selena Gomez gooit opnieuw haar social media uit. Nu omdat ze zelf een schandaal veroorzaakt voor het oog van de wereld.

Op de Golden Globes vangen camera's haar in gesprek met Taylor Swift en Keleigh Sperry, de vrouw van Miles Teller. Voor liplezers zijn de woorden te volgen - en voor fans ook. Daar beide sterren tot de top van hun generatie aan beroemdheden behoren, is het geroddel nu erg heftig.

Te jaloers
Gedacht wordt dat Selena niet voor de camera's mocht poseren met Timothée Chalamet. Hij heeft verkering met 'rivaal' Kylie Jenner. En dat terwijl extra foto's en filmmateriaal voor de pers heel gangbaar is bij deze prijsuitreikingen. Selena ontkent echter het verhaal.

Liplezer Jeremy Freeman vertelde hier aan DailyMail dat Selena zei: "Hij wil geen foto met me. Hij zei 'nee'." Keleigh vroeg: "Met Timothée?". Selena antwoordde: "Ik probeerde het, maar ik kon het niet. Het bracht hen van streek."

Pijnlijk echt
In de onderstaande YouTube-video van E!News is dat pijnlijke stukje te zien. De 31-jarige actrice uit Only Murders in the Building heeft al vaker aangegeven dat ze een wankele mentale gezondheid heeft. Om meer negativiteit te voorkomen keert zij zich dus even van iedereen af.



Op haar Instagram Stories plaatste ze een filmpje waarin haar nieuwe partner Benny Bianco te zien is en een groepje kinderen. Ze schreef erbij: "Ik ben een tijdje niet op socials. Ik richt me op echt belangrijke zaken."

NieuwsFilm

meest populair