Brie Larson valt bijna flauw als zij haar idool ontmoet: "Het lukt niet, ik moet huilen"

Brie Larson valt bijna flauw als zij haar idool ontmoet: "Het lukt niet, ik moet huilen"

Brie Larson ontmoet Jennifer Lopez maar kan daar niet goed mee omgaan.

Ook voor sterren die het al gemaakt hebben, is het moeilijk hun idool te treffen. Dat is een geruststelling, zeker als je de vriendelijke conversatie tussen Brie Larson en Jennifer Lopez in de onderstaande YouTube-video ziet.

Als Brie Larson door een interviewer van Entertainment Tonight gevraagd wordt hoe het is om bij de Golden Globes te mogen zijn, zegt ze: "Ik probeer zoveel mogelijk in het moment te staan. Ik ben omringd door legendarische mensen. Het is alsof ik droom."

Zij is een idool
Vervolgens ziet de 34-jarige actrice Jennifer Lopez aankomen. Prompt valt Brie haast flauw als ze Jennifer Lopez ziet aankomen. "Mijn hemel, Jlo! Ik kan haar niet aan. Het lukt niet. Ik moet huilen."

Ze kunnen elkaar echter niet ontlopen en de superheld Captain Marvel zegt dapper tegen de 54-jarige superster: "Ik zag Selena, waardoor ik een acteur wilde worden. Ik bewonder je werkhouding. Jij betekent zoveel voor mij."

Zij had een idool
Op de achtergrond gilt de moeder van Brie Larson zelfs harder, terwijl Jennifer Lopez ontroerd tegen de interviewer zegt: "Het is zo lief dat zij dat zegt en ik moet er zelf van huilen. Ik snap dat wel. Ik had dat op mijn beurt weer met Rita Moreno."



NieuwsFilm

meest populair