Jennifer Lopez en Matt Damon hadden het erg gezellig samen op hun avondje uit

Jennifer Lopez en Matt Damon hadden het erg gezellig samen op hun avondje uit

Jennifer Lopez steunde manlief Ben Affleck en hun vriend Matt Damon bij de Golden Globes.

Afgelopen weekend zag Jennifer Lopez er opnieuw oogverblindend uit bij de Golden Globe Awards. Ze was er om haar man Ben Affleck te steunen.

Zijn film Air was genomineerd voor beste film, terwijl zijn beste vriend Matt Damon genomineerd was voor beste acteur. En dat is een feestje waard, zoals te zien is in de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight.

Gewoon gezellig
Samen met de vrouw van Matt Damon genieten zij van een gezellig avondje uit. Ben is duidelijk minder saai met zijn maatje in de buurt. En Matt Damon moest huilen van het lachen om de presentatie van een award door Will Ferrell en Kirsten Wiig.

Beide komieken probeerden namelijk een award te presenteren, maar werden steeds onderbroken door een vreemd deuntje. Uiteindelijk deden beiden een maf dansje, waarop Jlo en Matt - en anderen in de zaal - ook niet stil konden zitten.

Naar zijn zin
Jennifer Lopez zei al eerder op de avond tegen een interviewer: "Maak je geen zorgen over het gezicht van mijn man. Ben is prima op orde. Hij heeft het naar zijn zin." En dat lijkt inderdaad zo.



NieuwsFilm

meest populair