5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt sinds kort de content van SkyShowtime gratis aan zijn klanten aan.

Ziggo kondigde onlangs aan een samenwerking te zijn begonnen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen voortaan toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vijf mooie films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Asteroid City (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, e.a. | Kijk direct
1955. In een Amerikaans woestijnstadje vindt een conventie plaats voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders bij elkaar komen voor kameraadschap en een wetenschappelijke competitie. Het programma wordt echter even gruwelijk als spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.



Upgrade (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Logan Marshall-Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, e.a. | Kijk direct
Automonteur Grey Trace verliest zijn vrouw Asha bij een gewelddadige overval en raakt zelf ernstig verlamd. Hoewel Trace niet zoveel gelooft in technologie, laat hij een experimentele chip bij zichzelf implanteren om de controle over zijn lichaam terug te krijgen. Met deze kunstmatige intelligentie begint hij aan een wraaktocht: hij moet en zal de moordenaars van zijn vrouw uitschakelen.



Pearl (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ti West | Cast: Mia Goth, David Corenswet, Tandi Wright, e.a. | Kijk direct
Pearl woont op de afgelegen boerderij van haar ouders. Onder streng toezicht van haar vrome moeder, zorgt ze voor haar zieke vader. Pearl droomt echter van meer, van een ander, glamoureus bestaan zoals ze dat in de films heeft gezien. Al gauw komt ze erachter dat haar ambities en onderdrukkingen met elkaar botsen.



The Outfit (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Graham Moore | Cast: Mark Rylance, Zoey Deutch, Dylan O'Brien, e.a. | Kijk direct
De Britse kleermaker Leonard behoorde tot de top van de beroemde Londense straat Savile Row. Na een tragische gebeurtenis, vertrok hij naar Chicago. Zijn cliënteel bestaat nu uit een wrede gangsterfamilie. Als op een avond een bekende van Leonard in zijn nieuwe zaak wordt doodgeschoten, moet hij er alles aan doen om een gevaarlijke groep criminelen te slim af te zijn.



Brokeback Mountain (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle Williams, e.a. | Kijk direct
De cowboys Ennis en Jack waken voor hun werk over honderden schapen op een schitterende bergweide. Al snel ontstaat er iets moois tussen de twee. Maar dan is hun seizoenscontract afgelopen en scheiden hun wegen. Ze worden vader, krijgen kinderen en proberen een gewoon bestaan op te bouwen. Jaren later ontmoeten de mannen elkaar weer; een ontmoeting die hun leven aan het wankelen brengt.



NieuwsFilm

meest populair