Voormalig 'Baywatch'-ster Yasmine Bleeth is compleet onherkenbaar als ze op straat wordt gespot

Voormalig 'Baywatch'-ster Yasmine Bleeth is compleet onherkenbaar als ze op straat wordt gespot

Zelfs haar grootste fans zullen haar waarschijnlijk niet meer herkennen.

Yasmine Bleeth werd in de jaren negentig wereldberoemd als de beeldschone lifeguard Caroline Holden in de iconische serie Baywatch. Dit geliefde personage speelde ze 4 jaar lang, maar vandaag de dag ziet ze er heel wat anders uit en is ze compleet onherkenbaar.

Bleeth begon haar acteer-carrière in de late jaren tachtig. Begin jaren negentig wist ze haar grootste rol te pakken, toen ze in Baywatch verscheen. Hierdoor was ze in een keer een grote naam en had ze dan ook de rollen voor het oprapen.

Carrière
Begin 2000 besloot de actrice dat ze echter niet meer zo veel zin had in acteren en liet ze de filmwereld achter zich. De reden hiervoor? Bleeth had moeite om om te gaan met alle stress en druk die bij het sterrenleven komen kijken.

Mede hierdoor raakte Bleeth verslaafd aan drugs en besloot zij zich in 2000 op te laten nemen in een afkickkliniek. In 2021 maakte ze nog even een comeback in Whack the Don, maar sindsdien hebben we niks meer van haar vernomen, tot nu dan.

Kiekjes
Er werden recentelijk de nodige foto's van Bleeth genomen toen zij opdook in een winkelcentrum in Los Angeles. Bleeth, die in de jaren negentig vaak werd uitgeroepen door menig blad als een van de knapste dames op aarde.



Vandaag de dag is ze echter compleet onherkenbaar. Oordeel zelf maar met de kiekjes die hier te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair