Jennifer Lawrence dreigde de zaal te verlaten na verlies van Golden Globe-award

Jennifer Lawrence dreigde de zaal te verlaten na verlies van Golden Globe-award

Jennifer Lawrence was samen met haar beste vriendin Emma Stone genomineerd voor de beste actrice in een film, romcom of musical.

De jaarlijkse Golden Globes-uitreiking is weer een feit. Jennifer Lawrence was met No Hard Feelings genomineerd voor beste actrice in een film, romcom of musical. Maar aangezien nog vijf anderen genomineerd stonden, maakte ze een duidelijke statement toen de camera op haar gericht stond.

Ze zei: "If I don't win, I am leaving". Gelukkig was het maar een grapje en verliet ze de zaal niet. Toen haar beste vriendin Emma Stone won, was zij de eerste om haar luid toe te juichen. Jennifer straalde zelfs meer dan ze gedaan zou hebben als zij had gewonnen.

Sprankelend en uniek
Emma Stone zette een prachtig en uniek personage neer in Poor Things. In haar speech bedankte ze meteen op hilarische wijze haar echtgenoot voor elke nacht. Ze sprankelt haar bedankjes door en verdwijnt vlug.

Ze zei over haar award: "Ik zie de film als een romcom. Bella wordt namelijk verliefd op het leven zelf. Ze accepteert al het goede en slechte. Ze liet me anders naar het leven kijken en de kleine dingen beter waarderen."

Belangrijke prijsuitreiking
In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood wordt meer getoond van de prestigieuze avond. Kijkers tikken dat Jennifer Lawrence altijd zo verfrissend grappig is en Emma Stone terecht de award meekreeg.



NieuwsFilm

meest populair