De succesvolste horrorfilm van 2023 krijgt definitief een tweede deel

De succesvolste horrorfilm van 2023 krijgt definitief een tweede deel

Met een torenhoge opbrengst tegenover een minimaal budget kon je hier natuurlijk op rekenen.

Josh Hutcherson, de hoofdrolspeler van horrorhit Five Nights at Freddy's uit 2023, heeft bevestigd dat er gewerkt wordt aan een vervolg.

Five Nights geldt sowieso als een van de meest succesvolle films van het afgelopen jaar en is ook de meest succesvolle film ooit van Blumhouse.

No-brainer
Je kon er dus ook op rekenen dat er snel een vervolg zou komen. Blumhouse liet hier tot nu toe nog niks over kwijt, maar Hutcherson praat gewoon zijn mond voorbij.

Tijdens een gesprek met Variety liet Hutcherson weten dat een vervolg wordt ontwikkeld en nu eerst wordt gewerkt aan het verhaal van de sequel.

Vruchtbare samenwerking
Hutcherson liet daarnaast weten niet te kunnen geloven hoe succesvol de film was in de bioscopen en kan niet wachten om opnieuw met regisseur Emma Tammi te werken.


Aldus Hutcherson: "Ik weet dat ze nu werken aan het verzinnen van het verhaal en dat ze de sequel zo snel mogelijk willen maken."

Sprakeloos
De acteur vervolgde met: "De fans zijn geweldig en die hards. Maar ik denk niet dat we ooit hadden durven dromen dat het zo'n succes zou worden. Ik kan niet wachten om in de sequel mee te spelen."


Het is nog onduidelijk wanneer Five Nights at Freddy's 2 moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair