Ben Affleck start dit jaar met de opnames voor vervolg op succesvolle thriller

Ben Affleck start dit jaar met de opnames voor vervolg op succesvolle thriller

Een onverwachte hit met Ben Affleck uit 2016 krijgt eindelijk een vervolg.

Het lijkt erop dat de succesvolle actie-thriller The Accountant met Ben Affleck snel een vervolg krijgt.

Volgens de site Productionlist.com zouden de opnames van de sequel over het personage Christian Wolff namelijk al op 15 maart 2024 moeten beginnen.

Mysterieus vervolg
Er is verder nagenoeg niks bekend over The Accountant 2, maar het verhaal zal ongetwijfeld voortborduren op de explosieve gebeurtenissen uit het eerste deel.

De eerste film van Gavin O'Connor verscheen in 2016 en gaat over Affleck's Wolff, een autistische boekhouder die de boekhouding van criminele en terroristische organisaties op vernuftige wijze doet.

Cijfers en kogels
Wanneer Wolff echter op een discrepantie ter waarde van miljoenen dollar stuit, blijkt dat Christian net zo goed is in moorden als in boekhouden.



In de eerste film, waarvan het script werd geschreven door Bill Dubuque werden de hoofdrollen gespeeld door Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor en John Lithgow.

Nu dan echt?
O'Connor liet in 2021 al eens weten dat The Accountant 2 zou komen en dat naast Affleck ook Bernthal weer van de partij zal zijn. Dit is echter nog niet bevestigd.



Het is nog onduidelijk wanneer The Accountant 2 de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair