'Stranger Things'-sterretje Millie Bobby Brown is eindelijk een vrouw en laat dat aan de hele wereld zien

'Stranger Things'-sterretje Millie Bobby Brown is eindelijk een vrouw en laat dat aan de hele wereld zien

Binnenkort zien we Millie Bobby Brown niet in Stranger Things, maar een andere fantasyproductie van Netflix.

Actrice Millie Bobby Brown was zo'n twaalf jaar toen het eerste seizoen van Stranger Things een hit werd op Netflix. Ze was kaal en jong en nog onervaren als actrice. Tegenwoordig is dat wel anders, en dat laat ze veelvuldig zien op haar Instagram.

Met 63,2 miljoen volgens hoeft ze niet te klagen dat ze geen (online) aandacht krijgt. Een nieuwste foto laat de nu 19-jarige Millie zien op een strand, vermoedelijk ergens op vakantie of mogelijk is ze gewoon een dagje eropuit.

Nieuwe Netflix-film
Uiteraard is en blijft ze vooral bekend van haar rol als Eleven in Stranger Things. Toch speelde ze al in heel wat andere producties, waaronder twee Godzilla-films en twee Enola Holmes-films.

Dit jaar komt er meer. Binnenkort duikt ze op in de fantasyfilm Damsel en later in 2024 heeft ze een rol in de grote scifi-avonturenfilm The Electric State van Anthony en Joe Russo, met ook Chris Pratt, Stanley Tucci, Ke Huy Quan, Brian Cox, Giancarlo Esposito en Billy Bob Thornton. Deze film is ook te zien op Netflix.

Miljoenen likes
Haar nieuwste foto's doen het goed op Instagram. Millie, geboren in Marbella in Spanje, kreeg namelijk een enorme 3,4 miljoen vind-ik-leuks na nog geen 24 uur. "Kersen lippen, kristallen luchten," schrijft de jonge diva bij de foto's.


De 19 jarige Millie Bobby Brown op het strand zien shinen? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair