De kinderen van Michael J. Fox en Tracy Pollan hollen filmland in

De kinderen van Michael J. Fox en Tracy Pollan hollen filmland in

Michael J. Fox en Tracy Pollan hebben vier kinderen van wie al drie optreden als producent bij verschillende filmstudio's.

Michael J. Fox uit Family Ties, Back to the Future en Stuart Little is er nog steeds ondanks zijn vorderende Parkinson-ziekte. Hij is al meer dan 30 jaar samen met Tracy Pollan.

Beide sterren acteren en hebben vier kinderen samen die intussen ook hun weg vinden in filmland. Alle vier zijn te zien in Still, de documentaire over het leven van Michael J. Fox, die al op zijn 29ste de diagnose Parkinson kreeg.

Producerende kinderen
Michaels enige zoon, Sam Fox, is 34 jaar en lijkt veel op hem. Sam is producer van verschillende media, zoals de documentaire over zijn vader. Na Sam komt een tweeling van 28 jaar.

Dochter Aquinnah volgde een studie rond kunst en media en werkt voor een filmmaatschappij genaamd Annapurna Pictures. Het bedrijf maakt films, games en theaterproducties. Dochter Schuyler is producent in Massachusetts en houdt verder liever alles privé.

Lekker privé
De jongste van de vier, dochter Esmé, is 22 jaar. En alhoewel zij ook niet graag in de belangstelling staat, meldde Michael trots dat zij ook een studie volgt. Meer over het gezin staat hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van Rumour Juice wordt meer verteld over het gezin.



NieuwsFilm

meest populair