Verklappen Emma Stone, Willem Dafoe en Mark Ruffalo nou een nieuwe 'Spiderman'?

Verklappen Emma Stone, Willem Dafoe en Mark Ruffalo nou een nieuwe 'Spiderman'?

Emma Stone, Willem Dafoe en Mark Ruffalo werkten samen aan 'Poor Things' en zien een nieuwe samenwerking in een 'Spiderman' wel zitten.

Afgelopen weekend was de 35ste Palm Springs Awards een feit. Bij die prijsuitreiking kreeg Emma Stone een award voor haar werk - en haar collega's Willem Dafoe en Mark Ruffalo waren erbij.

De drie acteurs kennen elkaar niet alleen uit hun nieuwste werk Poor Things. Elk van hen speelde ook in een superheldenfilm - los van de anderen. Zo was Mark Ruffalo de groene Hulk, Willem Dafoe was The Gobling en Emma Stone speelde Gwen Stacy.

Moeilijk die aandacht
Emma Stone was blij, maar overdonderd door alle aandacht voor haar films. Ze zei: "Het was een moeilijke ervaring. Het leek een verjaardag, die verschrikkelijk uitpakte."

In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight vertellen ze een fijne tijd te hebben gehad bij de filmopnamen van de weer tot leven gewekte vrouw. En of ze alle drie in een nieuwe Spiderman-film zouden willen zitten?

Nieuwe samenwerking
Willem Dafoe knikt meteen "ja", terwijl Mark zegt: "Je hebt het bij deze gehoord". Ook Emma lijkt in voor een nieuwe samenwerking. En de fans tikken naarstig bij de video dat zij dat net zo graag willen.



NieuwsFilm

meest populair