Sandra Bullock voert laatste wens van haar grote liefde uit na zijn overlijden

Sandra Bullock voert laatste wens van haar grote liefde uit na zijn overlijden

Bryan Randall, de levenspartner van Sandra Bullock, overleed in augustus 2023

Het is een moeilijke tijd voor Sandra Bullock. De superster uit The Lost City en Bird Box verloor haar grote liefde aan de ziekte ALS.

Haar partner, fotograaf en model Bryan Randall, overleed in augustus 2023. Van de week voerde ze een van zijn laatste wensen uit. Ze strooide zijn as uit op de dag dat hij 58 zou zijn geworden. Dat gebeurde in Snake River in Wyoming.

Zijn laatste wens
Gesine Bullock-Prado, een zusje van de bekende actrice, deelde hiertoe de onderstaande reel van een winterse rivier. De bekende banketbakker schreef erbij: "Fijne verjaardag, Bry. Sandy bracht je naar de rivier zoals ze beloofde."

Gesine vertelde bij het overlijden van Bryan al dat hij graag op zalm viste. Kijkers waaronder Octavia Spencer wensen de familie veel liefs en sterkte toe. Een volger schrijft dat ze het een prachtige plek vindt. Een ander zegt dat de rivier rust uitstraalt.

Haar grote liefde
Sandra vertelde al eerder in interviews dat ze in Bryan haar zielsmaatje gevonden had. Hij was het voorbeeld dat zij graag wilde voor haar kinderen, ook als zij het niet met hem eens was. Ze heeft tot nader order haar werk op een laag pitje gezet. Meer staat hier bij Entertainment Weekly.



NieuwsFilm

meest populair