Prachtige Eva Longoria: "Ben ik aantrekkelijk? Ik heb een heel andere superkracht"

Prachtige Eva Longoria: "Ben ik aantrekkelijk? Ik heb een heel andere superkracht"

Eva Longoria vertelt dat ze erg naïef is, maar dat dat geen probleem is in haar werk.

Eva Longoria heeft een nieuwe rol. Na jaren kijkers te hebben verblijd met haar aanwezigheid in films als Overboard en Dora and the Lost City of Gold treedt zij nu op als regisseur en producer voor de film Flamin'Hot. De grappige documentaire over de populaire chips wordt goed ontvangen.

Mensen hebben haar leren kennen als de ongelooflijk sexy buurvrouw uit de populaire serie Desperate Housewives. Maar naast acteren treedt ze al jaren stilletjes op als producent en regisseur van films, series en documentaires. Ze behoort tot de invloedrijkste vrouwen van Hollywood.

Best naïef
Hier bij Elle zegt de 48-jarige in een interview voor Women in Hollywood 2023: "Ik weet dat ik toen die sexy persoon was. Ik was niet bang voor typecasting. Prima, zeg maar dat ik sexy ben. Dat maakt me niets uit. Net als dat ik er niet om geef als jullie mij met de tijd oud gaan vinden."

Ze zei ook, zoals hieronder in de YouTube-video van Extratv: "Ik was erg naïef bij mijn start. Maar ik zou niets veranderen aan die reis door Hollywood. Naïviteit is mijn superkracht. Ik weet dat ik mensen soms luid vind klinken, maar ik weet dat dat allemaal over gaat. Dan is een ander aan de beurt."

Gewoon doen
Over haar groei vertelde ze: "Ik wilde een film maken, en zocht dat op in een boek in een bibliotheek. Ik zag een budget en kopieerde dat dan. Ik herinner me mijn eerste Golden Globe, omdat ik niet wist wat dat inhield. Desperate Housewives won, maar ik wist niet of het moeilijk was."



NieuwsFilm

meest populair