Gevallen Hollywoodster Jonathan Majors in interview: "het was erg moeilijk"

Gevallen Hollywoodster Jonathan Majors in interview: "het was erg moeilijk"

De eerste paar seconden van zijn interview worden verre van goed onthaald.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de in ongenade gevallen acteur Jonathan Majors. Hij werd schuldig bevonden aan het mishandelen van zijn ex-vriendin. In zijn eerste interview sinds de rechtszaak laat hij zich erover uit, maar echt goed wordt dit niet onthaald.

Majors wist al eerder hoge ogen te gooien in films als Creed III en Hostiles, maar zijn bekendste rol was ongetwijfeld die van Kang the Conqueror in het MCU. Majors was de volgende superschurk en nam hiermee dus het stokje over van Josh Brolins Thanos.

Toch niet
Hij leek dus een grote rol te gaan spelen in het MCU, maar toen Majors schuldig werd bevonden ontsloeg Marvel hem direct. Ook hebben ze de titel van Avengers: The Kang Dynasty aangepast naar Avengers 5.

Majors heeft altijd gezegd onschuldig te zijn en wil ook zijn versie van het verhaal met de wereld delen. Recentelijk nam hij een interview op met de bekende ABC nieuwszender. Ondanks het feit dat dit volledige gesprek nog moet verschenen, komt nu wel een 'teaser' voorbij.

Lastig
In de onderstaande clip horen we Majors zeggen: "Het was lastig" terwijl hij een traantje wegpikt. De nodige kijkers toonden hun ongenoegen online en vragen zich af waarom Majors, die schuldig werd bevonden, nog een platform krijgt in de hoop nog wat steun te krijgen.



Anderen nemen het toch nog enigszins voor hem op en zeggen dat we het hele interview moeten afwachten, aangezien we dan het hele verhaal te horen krijgen.

NieuwsFilm

meest populair