3 goede films op HBO Max om vanavond lekker te kijken

3 goede films op HBO Max om vanavond lekker te kijken

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van superheldenactie tot drama.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Blue Beetle (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angel Manuel Soto | Cast: Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Becky G, e.a. | Kijk direct
De pas afgestudeerde Jaime is zoekende naar zijn plek op de wereld. Zijn leven neemt onverwachts een bizarre wending wanneer hij een oud relikwie van buitenaardse technologie vindt: de Scarabee. Deze verkiest Jaime als symbiotische gastheer, waardoor hij in superheld Blue Beetle verandert. Vanaf dan neemt hij het op tegen het kwaad.



The Bodyguard (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mick Jackson | Cast: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, e.a. | Kijk direct
Frank Farmer, een getraumatiseerde ex-agent van de geheime dienst, wordt ingehuurd als bodyguard voor popdiva Rachel Marron, die ernstig wordt bedreigd. Aanvankelijk vindt Farmer haar maar verwend en Marron vindt haar lijfwacht op haar beurt weer paranoïde. Toch bloeit de liefde al snel tussen hen op. Het gevaar blijkt echter nooit geweken.



Girl (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lukas Dhont | Cast: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, e.a. | Kijk direct
Lara droomt ervan om ballerina te worden, en is net toegelaten tot een van de meest prestigieuze dansscholen in Brussel. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Ze worstel behoorlijk met zichzelf en raakt, terwijl ze een intensieve hormoonbehandeling ondergaat op weg naar haar operatie, steeds gefrustreerder.



NieuwsFilm

meest populair