Vervangt deze topacteur Jonathan Majors als Kang in het Marvel Cinematic Universe?

Vervangt deze topacteur Jonathan Majors als Kang in het Marvel Cinematic Universe?

De acteur in kwestie reageert op de aanhoudende geruchten die online de ronde doen.

Het is momenteel nog een mysterie hoe Marvel Studios de rol van Kang the Conqueror gaat aanpakken nu acteur Jonathan Majors schuldig is bevonden van mishandeling tijdens een recente rechtszaak.

Niet lang na deze uitspraak lieten Disney en Marvel Studios weten dat ze niet langer met Majors zouden samenwerken.

Hoe nu verder?
Het was de bedoeling dat we Majors in elk geval nog als Kang zouden zien in Avengers: The Kang Dynasty (nu simpelweg Avengers 5) en Avengers: Secret Wars.

De vraag is nu of Marvel Studios de rol opnieuw zal casten of dat ze met een volledig nieuwe schurk zullen komen.

De ideale kandidaat?
Er is echter één acteur die de laatste week veelal wordt genoemd als vervanger van Majors, namelijk Colman Domingo, de getalenteerde acteur uit series als Euphoria en films als Rustin.



Domingo werd ernaar gevraagd tijdens een recent interview en reageerde als volgt: "Ik weet het niet, ik kijk altijd naar mijn volgende project... ik weet dat erover gepraat wordt, maar ik weet niet wat er waar van is. Zelfs mijn team vertelt me niks, dus ik kan er niks over zeggen."

Vereerde Domingo
Domingo vervolgde met:

"De fans zijn gepassioneerd. Op de een of andere manier wordt mijn naam genoemd en ik vind het een geweldig idee dat er mensen zijn die zo lovend over mij zijn en mij willen zien in bepaalde rollen."

NieuwsFilm

meest populair