Priyanka Chopra heeft veel te danken aan haar vader: "Dat was best wel wild van hem"

Priyanka Chopra heeft veel te danken aan haar vader: "Dat was best wel wild van hem"

Priyanka Chopra werd ietsje anders opgevoed en redde het toch in het leven zonder te hebben leren koken.

Priyanka Chopra acteert wat af in films en series. Zo was de schoonheid te zien in The Matrix Resurrections en Love Again. Ook start er weer een seizoen Citadel en zal ze naast Hollywood ook in Bollywood te zien zijn.

De 41-jarige actrice is veelzijdig, want naast acteren kan ze ook dansen, zingen en model staan. Dat komt wel met een prijs, want ze bekent hieronder in de YouTube-video van Vogue dat ze niet kan koken. Het leidt tot grote schrik van kijkers en het regent reacties, want voedsel bereiden is toch de basis?

Geen les
Sterker nog, deze belangrijke les heeft ze zelfs nooit geleerd, want haar vader was daar tegen. Ze zei: "Ik denk dat het kwam omdat hij uit een conservatief milieu komt waar vrouwen moeten koken. Het bracht sociale druk mee voor de meisjes."

Ook zei ze over zijn alternatieve denkwijze: "Hij ontmoedigde dat bij mij en vroeg of ik juist de keuken uit wilde gaan als ik daar was. Dat was best wel wild van hem. En het kwam goed met me. Het is oké."

Genoeg geld
Priyanka heeft een geschat vermogen van 70 miljoen Amerikaanse dollar. Simpele dingen zoals een eitje kan ze bereiden. De ingewikkelde gerechten besteedt ze met al dat geld gerust uit. Ze heeft overigens in een Indiaas restaurant in New York geïnvesteerd.



NieuwsFilm

meest populair