Ontslagen Marvel-acteur Jonathan Majors geeft zijn eerste interview sinds zijn veroordeling

Ontslagen Marvel-acteur Jonathan Majors geeft zijn eerste interview sinds zijn veroordeling

De voormalige ster laat het er niet bij zitten en houdt vol onschuldig te zijn.

Jonathan Majors was hard op weg om een van de grootste namen in de filmwereld te worden, maar eind december werd hij schuldig bevonden aan het mishandelen van zijn ex-vriendin. Voor de eerste keer sinds zijn veroordeling geeft hij nu een interview.

Majors wist al eerder hoge ogen te gooien in o.a. Hostiles en Creed III. Ook zou hij de nieuwe superschurk moeten spelen in het MCU, namelijk Kang the Conqueror, en hiermee het stokje overnemen van Josh Brolins Thanos.

Interview
Onder meer door de twee seizoenen van Loki en Ant-Man and the Wasp: Quantumania werd er toegewerkt naar Avengers: The Kang Dynasty. Nadat Majors schuldig werd bevonden werd hij meteen ontslagen door Marvel. Ook heeft de studio de titel van de blockbuster al aangepast.

Majors heeft echter altijd gezegd onschuldig te zijn en wil nu dan ook zijn versie van het verhaal met de wereld delen. De acteur heeft recentelijk een interview opgenomen met de bekende ABC nieuwszender. Dit gesprek zal 8 januari uitgebracht worden.

Toekomst
De acteur zou zelfs een jaar de gevangenis in kunnen gaan, maar het is vooralsnog onduidelijk of het hier van zal komen. Hij krijgt zijn straf op 6 februari te horen. Over enkele dagen tijd, wanneer het interview verschijnt, zal er zeker weer meer informatie naar buiten komen.



NieuwsFilm

meest populair