Marvel-held Jeremy Renner jaar na bijna fataal ongeluk: "Herstel was enige optie"

Marvel-held Jeremy Renner jaar na bijna fataal ongeluk: "Herstel was enige optie"

Jeremy Renner heeft een ernstig ongeluk gehad, maar is een jaar later goed hersteld dankzij zijn koppige houding en de steun van zijn familie.

Jeremy Renner overkwam een ernstig ongeluk in de sneeuw. Het is een wonder dat hij een jaar later goed hersteld is. Hij wijt het aan zijn koppige houding en de mooie dingen in zijn leven.

De Marvel-held Hawkeye deed dat niet zo maar. Hij zei in een recent interview met CNN New Year's Eve Broadcast: "Met mijn dood zou ik veel mensen teleurgesteld hebben en hun leven hebben verwoest."

Hoopvol leven
Hij vervolgt met: "Ik ben gezegend met een hoop in mijn leven. Ik heb een grote familie. Ik heb een dochter van 10 jaar. Er was een hoop voor te vechten. Herstel was de enige weg. Dat herstel was een opluchting voor mij en voor alle anderen die om mij geven."

Hij zei ook: "Mijn arme neef zag dingen die hij niet kon ontzien. Maar als ik heel, heel ik hem ook. Ik dacht niet aan die pijn voor dat herstel. Mijn mentale houding om altijd beter te worden was de houding die ik aannam."

Blijvend werk
Jeremy Renner brak zo'n 30 botten en onderging meerdere operaties. Hij zegt nog steeds dagelijks te werken aan dat herstel. In onderstaand Instagram-bericht keert hij na een jaar terug naar hetzelfde ziekenhuis.



NieuwsFilm

meest populair