De ooit zo prachtige Pamala Anderson is nu bijna onherkenbaar

De ooit zo prachtige Pamala Anderson is nu bijna onherkenbaar

Ze ging vroeger nooit zonder make-up de deur uit maar dat is nu heel anders.

Iedereen kent Pamela Anderson wel. In de jaren negentig werd zij wereldberoemd, toen ze in de huid kroop van C.J. Parker in Baywatch. Hierdoor werd zij een sekssymbool, maar vandaag de dag ziet zij er heel wat anders uit.

Anderson is niet alleen bekend geworden dankzij Baywatch. Ook werd ze internationaal beroemd als Playboy-model. Ze heeft eveneens deelgenomen aan verschillende films en realityshows.

Carrière
De beeldschone blondine speelde eigenlijk wel altijd de diva, het oogappeltje of 'la femme fatale', maar dit valt ook wel te begrijpen. Nu laat ze zich echter van een hele andere kant zien, namelijk zonder een drupje make-up in de nieuwe campagne van het Amerikaanse merk Proenza Schouler.

Anderson is het nieuwe gezicht van het modehuis, dat nu al reclame begint de maken voor hun aanstaande lente- en zomercollectie. Tijdens de Parijs Fashion Week ging Anderson verscheen voor het eerste make-uploos voor een camera en deze trend zet ze nu dus door.

Ontvangst
De kiekjes werden wel goed onthaald. Diverse media noemen het een 'gedurfde look' van Anderson die altijd onder een hele laag make-up zat. Anderson zelf is ook blij met de ontvangst van haar foto's en de reacties die daarbij gekoppeld gaan.



"Ik probeer niet het mooiste meisje in de ruimte te zijn. Ik heb gewoon een gevoel dat dit vrijheid is. Het voelt bevrijdend aan, dus ik kan hier wel van genieten!" Bekijk hieronder andere foto's van de bijna onherkenbare Anderson.



NieuwsFilm

meest populair