Zo wil je oud-Bondgirl Halle Berry wel in de lift tegenkomen

Zo wil je oud-Bondgirl Halle Berry wel in de lift tegenkomen

De prachtige oud-Bondgirl Halle Berry zien we in een lift als ze "Heelllllloooooo 2024!" roept.

Actrice Halle Berry kennen we uit heel wat grote Hollywoodfilms en de afgelopen jaren duikt ze vaak genoeg op in bekende films. Ook in 2024 heeft ze weer voldoende plannen.

De actrice is ook populair op Instagram, aangezien ze bijna 9 miljoen volgers heeft. Om het jaar in te luiden plaatste ze een wel heel opvallende foto van zichzelf op de socials en die is nu al een klein half miljoen keer geliked.

Halle in 2024
Vorig jaar zagen we de in Cleveland, Ohio, geboren Halle in geen enkele film of serie. Het jaar ervoor dook ze nog op in de grote rampenfilm Moonfall van regisseur Roland Emmerich. Voor 2024 heeft ze meer plannen.

Op de IMDb zien we dat ze vijf projecten gepland heeft gestaan, namelijk de drie reeds opgenomen films Never Let Go, The Mothership en The Union. En dan moet ze ook nog gaan spelen in de actiethriller Maude v Maude met Angelina Jolie en de thriller The Process.

Lift
Op Instagram plaatste ze na Oud & Nieuw een wel heel opvallende foto. We zien haar in een lift. Ze heeft een colbertje, met daaronder alleen nog wat kleding voor "avonturen in de avonduren." Bekijk de best pikante foto van Halle op haar Instagram.


Hierboven zie je een video van Halle waarin ze een recap geeft van 2023: "Het verhaal wordt steeds beter, klaar voor hoofdstuk '24."

NieuwsFilm

meest populair