Joseph Baena, de zoon van Arnold Schwarzenegger, zet zichzelf weer te kijk

Joseph Baena, de zoon van Arnold Schwarzenegger, zet zichzelf weer te kijk

Joseph Baena bewijst graag steeds dat hij ook een zoon is van Arnold Schwarzenegger door zoveel mogelijk op hem te lijken

Joseph Baena, de jongste zoon van Arnold Schwarzenegger, lijkt misschien wel het meest op hem. De 26-jarige doet er in elk geval veel voor - ook omdat de ster zijn grote voorbeeld is.

Keer op keer verrast hij zijn volgers op Instagram met foto's en filmpjes met verwijzingen naar zijn beroemde vader. Ook deelt Joseph foto's en filmpjes van zijn training en zijn werk. Af en toe heeft hij een bijrolletje en staat hij op een filmset, zoals de serie Beyond Belief.

Erg hard werken
Joseph heeft misschien ook meer te bewijzen, want hij is een buitenechtelijke zoon. Zijn bestaan wordt vaak verguisd en dat is jammer. In het onderstaande Instagram-bericht toont hij opnieuw bewijs van zijn harde werk.

Hij staat in bekende poses uit de tijd van bodybuilden van zijn vader. Zijn lichaamsbouw lijkt als twee druppels water op die van Arnold. Joseph schrijft erbij: "Weer een dag aan het werk."

In controle
Een volger reageert met: "Je bent in controle over je poses, net als je vader." Een andere volger kent zijn achtergrond niet en tikt: "Heeft iemand je weleens verteld dat je op Arnold Schwarzenegger lijkt? Zoek zijn foto's eens op als je hem niet kent."



NieuwsFilm