Val Kilmer onthult unieke video van filmset 'Tombstone': Kurt Russell redde de film

Val Kilmer onthult unieke video van filmset 'Tombstone': Kurt Russell redde de film

Val Kilmer herstelt van keelkanker en deelt regelmatig uit zijn privé-archief, zoals de zeldzame beelden van de filmset van de western Tombstone, waar hij samenwerkte met Kurt Russell.

Val Kilmer is dol op fotograferen en filmen. Zijn documentaire Val was door zijn enorme privé-archief niet moeilijk samen te stellen. En opnieuw verrast hij kijkers met een zeldzame kijk achter de schermen. Nu van de western Tombstone.

Het filmpje toont Kurt Russell en andere collega's rond de filmset. De ster schrijft in het onderstaande Instagram-bericht: "Tombstone was 30 jaar geleden voor het eerst in de bioscopen te zien. Fijne kerst!"

Legendarisch werk
Val Kilmer heeft al vaker verteld dat de film een legendarisch succes werd, omdat Kurt zich op het project stortte. De studio weigerde verlenging, terwijl de regisseur halverwege de opnamen vervangen moest worden. Naast Kurt hielp ook Val met plannen en editen van de scenes.

Goldie Hawn, de partner van Kurt Russell, schrijft: "Doc je hebt dit tot een klassieker helpen maken. Jij en Kurt waren het geweldigste duo ooit. Ik hou van je." Haar dochter, Kate Hudson, reageert al net zo enthousiast op de unieke beelden, net als andere volgers.

Ernstig ziek geweest
Val Kilmer was jaren ernstig ziek en is nog steeds herstellende. De acteur uit Top Gun en Willow heeft een ernstige vorm van keelkanker overwonnen. Door alle onzekerheid rond zijn herstel lijkt hij nog zoveel mogelijk kunst bewust met de wereld te willen delen.



NieuwsFilm

meest populair